سفارش تدوین قرارداد
مؤسسه طیبات با بهرهمندی از کارشناسان فقهی و حقوقی مجرب و تجربه چندین ساله در قراردادنویسی با نهادها و سازمانها، در نظر دارد، در صورت درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی، نسبت به تدوین قراردادها اقدام نمایید. لازم به ذکر که تمامی قراردادهای تدوین شده، مطابق با قوانین جاری و فتاوای مراجع تقلید میباشد.
فرم ذیل را تکمیل کنید تا کارشناسان مؤسسه در اسرع وقت نسبت به تدوین قرارداد شرعی طیب اقدام نمایند.
درخواست بررسی قرارداد
مؤسسه فقه اقتصادی طیبات با بهره مندی از کارشناسان مجرب می تواند قراردادهای شما را مورد ارزیابی فقهی و حقوقی قرار دهد. چنانچه قرارداد بدون اشکال شرعی باشد، این مؤسسه آن را با نشان شرعی طیب مورد تأیید قرار داده و در صورت تمایل آن را در سایت مؤسسه منتشر می کند.
با تکمیل فرم ذیل، متن قرارداد خود را جهت بررسی ارسال نمایید.
پاسخگویی احکام معاملات (رایگان)
این بخش مخصوص سؤالات شرعی شما در زمینه احکام معاملات بانک، بورس، بیمه، بازاریابی شبکه ای، بازار و … به صورت «کتبی اینترنتی» میباشد.
شما می توانید سئوالات شرعی خود را به یکی از روشهای زیر با کارشناسان موسسه فقه اقتصادی طیبات در میان بگذارید و نظر مرجع تقلید خود را دریافت نمایید.
توجه: خدمات این بخش فقط در حد بیان فتاوای مراجع عظام تقلید بوده و به صورت «رایگان» ارائه میشود. کاربران عزیزی که تقاضای تحلیل فقهی یا بحثهای تخصصی را دارند از بخش مشاوره تخصصی اقدام فرمایند.
«گزینه مورد نظر را برای ارسال سئوال خود را انتخاب کنید»
کارشناس مؤسسه در پیام رسان «ایتا»
معرفی سامانه
امام على علیه السلام می فرماید:
«مَعاشِرَ النّاسِ، اَلفِقْهَ ثُمَّ الْمَتْجَرَ ، وَ اللّه ِ لِلرِّبا فى هذِهِ الاُمَّهِ أخْفى مِنْ دَبیبِ النَّمْلِ عَلَى الصَّفا»
ای مردم! [نخست آموزش] فقه سپس [پرداختن به] تجارت؛ به خدا سوگند، همانا [شیوع] ربا در میان این مردم مخفیتر از حرکت مورچه سیاه روی سنگ سیاه است.
بسیاری از کاربران مومن و متدین جهت انجام معامله با دیگران و نیز تهیه متن قرارداد نیاز به مشاوره با افراد متخصص دارند.
بخش مشاوره موسسه فقه اقتصادی طیبات آمادگی خود را جهت ارائه خدمات مشاوره به کاربران گرامی در زمینه های زیر را اعلام می دارد:
۱- پاسخگویی به سئوالات شرعی معاملات بر اساس نظر مراجع عظام تقلید.
۲- برگزاری جلسات مشاوره حضوری و مجازی آنلاین جهت تحلیل فقهی و تشخیص معامله شرعی مناسب با نیاز معاملاتی کاربران.
۳- ارزیابی و آسیب شناسی متن قراردادهای معاملاتی کاربران و تصحیح شرعی آنها (در صورت امکان).
۴- تدوین متن قرارداد متناسب با نیاز معاملاتی کاربران با رعایت استانداردهای شرعی (نظر مشهور فقها و قانون مدنی).