موسسه طیبات
موسسه تحقیقات و آموزش فقه اقتصادی

جواد عبادی

جواد عبادی۳

                                 

حجت الاسلام والمسلمین

جواد عبادی

سوابق علمی مرتبط

  • استاد سطوح عالی حوزه علمیه
  • دارای تحصیلات عالی دانشگاهی در علوم اقتصادی
  • دارای تالیفات و مقالات در موضوع فقه اقتصادی
  • عضو شورای سیاستگذاری مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه های علمیه
  • پژوهشگر موضوعات کاربردی فقه و حقوق معاملات جدید 
  • مشاور علمی نهادهای مالی و اقتصادی کشور
  • عضو گروه تبلیغ تخصصی فقه اقتصادی (دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم)
  • استاد موسسه فقه اقتصادی طیبات

سوابق اجرایی مرتبط

  • مدیر موسسه آموزش و تحقیقات کاربردی فقه اقتصادی
  • مدیر شورای تخصصی فقه اصناف سازمان بسیج اصناف کشور

مطالب مرتبط

نشست نقد و بررسی طرح جدید بانکداری مجلس برگزار شد.

نشست خبری تحلیلی با هدف نقد و بررسی طرح جدید بانکداری مجلس به همت مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه و با جضور اساتید برجسته اقتصاد حوزه حج الاسلام و المسلمین احمدعلی یوسفی، غلامعلی معصومی‌نیا و جواد عبادی برگزار شد.

طرح جدید بانکداری به دنبال انطباق فقه با ساختار بانکداری ربوی

در نشست علمی «بررسی طرح جدید بانکداری اسلامی در مجلس» مطرح شد: طرح جدید بانکداری ساختار را از جای دیگر گرفته و می‌خواهد فقه را با آن منطبق کند. در حالی که اسلام و احکام باید محور باشند نه این که احکام اسلام را دستکاری کرده و به خورد چیزی بدهیم. مصیبت عظمای بانک‌ها خلق پول و رباست و طرح جدید هیچ کدام از این‌ها را حل نمی‌کند.

پاسخ به استاد موسویان در مورد تنزّل جایگاه شورای فقهی در طرح جدید بانکداری

حجت الاسلام و المسلمین جواد عبادی

مدیر مؤسسه فقه اقتصادی طیبات: جایگاه شورای فقهی در طرح بانکداری مصوب ۱۳۹۸ نسبت به آنچه در نسخه سال ۱۳۹۵ ذکر شده بود تنزل پیدا کرده است و تردیدی نیست که با این وضعیت هدف از شورای فقهی که در ابتدای ماده ۲۱ درج شده است یعنی «حصول اطمینان از اجرای صحیح عملیات بانکی بدون ربا در نظام بانکی کشور و انطباق با موازین فقه اسلامی» محقق نمی‌شود و تنها خاصیت آن زینت‌المجالس بودنش خواهد بود.

نشست تخصصی «نقد و بررسی طرح جدید بانکداری در مجلس شورای اسلامی» – آذر ۹۸

حجت الاسلام و المسلمین عبادی: پس از ۳۸ سال اجرای قانون عملیات بانکداری بدون ربا همه اذعان دارند که…

نشست علمی «نقد و ارزیابی طرح جدید بانکداری کمیسیون اقتصادی مجلس» در سالن همایش های سلمان فارسی مدرسه علمیه امام کاظم(ع) به همت مراکز علمی: موسسه آموزش و تحقیقات فقه اقتصادی طیبات، مرکز تخصصی فقه امام کاظم(ع)، مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه های علمیه، بنیاد فرهنگی انقلاب اسلامی، مرکز جامع علوم اسلامی (ولی امر)، موسسه مفتاح برگزار شد.

تصاویر اولین نشست علمی طیبات با موضوع سپرده‌های بانکی – اسفند ۹۶

تصاویر اولین نشست علمی طیبات با موضوع سپرده‌های بانکی اسفند ۹۶ اولین نشست علمی طیبات با موضوع سپرده های بانکی در سالن رضوان دفتر تبلیغات اسلامی با حضور استاد موسویان و استاد عبادی در تاریخ اسفند ۱۳۹۶ برگزار گردید. تصاویر اولین نشست علمی طیبات با موضوع سپرده‌های بانکی اسفند ۹۶ اولین نشست علمی طیبات با موضوع سپرده های بانکی در سالن رضوان دفتر تبلیغات اسلامی با حضور استاد موسویان و استاد عبادی در تاریخ اسفند ۱۳۹۶ برگزار گردید. تصاویر…

نشست ویژه خلق پول – اسفند ۹۷

در این همایش که با همکاری مرکز راهبری اقتصاد مقامتی مدیریت حوزه علمیه، مدرسه تخصصی فقه امام کاظم علیه السلام و بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی و با حضور جمعی از طلاب و اساتید حوزه علمیه قم تشکیل شد، دکتر ثابت عضو هیئت علمی جامعه المصطفی (ص) العالمیه و مدیر گروه اقتصاد دانشگاه عدالت ابتدا ضمن تشبیه فتوای آیت الله مکارم شیرازی به فتوای میرزای شیرازی، آن را به دلیل زیربنا بودنش برای نظام اقتصادی از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار دانستند. ایشان…

برگزاری همایش نقد و بررسی فقهی بازاریابی شبکه‌ای در مشهد

شروط شش‌گانه سلامت فعالیت در بازاریابی شبکه‌ای

بازاریابی شبکه‌ای می‌تواند به عنوان موضوع حکم شرعی قرار بگیرد. نظر فقها در مورد بازاریابی شبکه‌ای به صورت بیان یک‌سری شروط، ارائه شده است و به صورت دقیق نظر خودشان را ابراز نکرده‌اند؛ مثلا می‌گویند اگر عقلا به آن رغبت دارند، اگر مفسده‌ای ندارد و اگر … . بعضی از مراجع هم مثل آیت‌الله سیستانی، فعالیت در بازاریابی شبکه‌ای را بنا بر احتیاط واجب حرام می‌دانند.

مشاورین مؤسسه

اساتید مؤسسه